Mijn EHBO Diploma

EHBO Cursussen in Meppel en omstreken

Mijn EHBO Diploma in Meppel is een jonge enthousiaste onderneming welke service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

mijnehbodiploma.nlIn de afgelopen 2,5 jaar hebben wij reeds vele cursisten mogen begroeten. Enthousiast werd er geleerd en geoefend voor de onderdelen: EHBO, Kinder-EHBO, Reanimatie, AED- gebruik en verbandleer.  Mijn EHBO Diploma gebruikt tijdens de lessen professionele oefenpoppen van baby, junior tot volwassen pop met elektronische hulpmiddelen. Deze poppen kunnen op de computer aangesloten worden en zo kan bekeken worden of er goed gereanimeerd wordt. Mijn EHBO Diploma geeft ook korte cursussen aan bedrijven.

Op locatie worden EHBO-AED-Reanimatie cursussen verzorgd in aanvulling op de BHV module waar eigenlijk het ontruimen in noodgevallen vooral centraal staat. EHBO is een goede aanvulling, het gaat hier om hoe je moet handelen bij menselijke slachtoffers.  Op de website www.mijnehbodiploma.nl treft u alle ‘ins & outs’ aan van de doelgroepen die wij lesgeven. Elke branche heeft zo zijn eigen risico’s en daar springen wij op in met onze EHBO-op- maat lessen .

U wilt een bepaald onderwerp verder uitgediept hebben? Geen punt…wij doen, wat u vraagt. U bent ook bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van EHBO dozen en AED apparaten. Wij hanteren korte levertijden na bestelling hiervan.  Nieuw is de 1 daagse cursus ‘Levensreddend handelen’, in 1 dag leert u tussen 09.00 en 17.00 uur de basis handelingen van het EHBO en reanimeren met gebruik van een AED. Na die dag durft u en kunt u iemand helpen die in nood verkeert.

Voor vragen, opmerkingen en/of speciale wensen staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken op 0522-259009. Via het contactformulier op de website www.mijnehbodiploma.nl kunt u ons ook mailen, wij nemen dan contact met u op. Wij ontmoeten u graag bij één van onze cursussen! Pieter Waninge EHBO-AED-Reanimatie docent / Mijn EHBO Diploma Meppel Esther Rynja Secretariaat / Mijn EHBO Diploma Meppel