Visie

Zorg van A tot Z | Dát, is waar de consument van vandaag naar op zoek is.

Zorgplein Meppel is een nieuw concept op het gebied van zorg, gezondheid & vitaliteit. In het Zorgplein kan er worden samengewerkt tussen gevestigde zorgaanbieders en kleine opstartende bedrijven, hierdoor zijn de lijnen zeer kort voor onze klanten. Een logisch gevolg is dat we elkaar versterken in de service naar onze cliënten en zo een hogere kwaliteit van zorg kunnen aanbieden.

Diverse (para-) medische disciplines die aan elkaar linken en samenwerken onder 1 dak.

De kracht van het Zorgplein zit in de laagdrempelige oplossing die geboden wordt voor professionele praktijk- en kantoorruimte, naast reeds gevestigde zorgaanbieders. Door de mogelijkheid van gezamenlijke inkoop van receptie en secretariaat kunnen de kosten zeer aantrekkelijk zijn voor de zorgaanbieder.

De voordelen voor professionals binnen het centrum liggen ook in de mogelijkheid direct samen te kunnen werken en elkaar te versterken. Het voordeel voor onze cliënten, is dat zij niet meer naar diverse adressen hoeft te reizen, maar alles op 1 adres kunnen vinden.

De visie binnen het Zorgplein is Synergie. Samen efficiënter werken, samen een betere kwaliteit willen leveren en zorg optimaliseren.